Przystawki
Tatar z polędwicy wołowej
Wędzone ryby z własnej wędzarni
Łosoś z awokado i truflą
Patera serów regionalnych i pieczonych mięs
Francuski pasztet z wątróbek
Sałatka z grillowanym oscypkiem, gruszką i żurawiną
Sałatka szopska
Bufet sałatkowy do samodzielnej kompozycji
Zupy
Zupa borowikowa z łazankami
Krem z karczochów
Dania główne
Filet z sandacza w sosie maślanym
Filet z pstrąga zakopiańskiego w sosie kaparowym
Kaczka z jabłkami i kapustą czerwoną
Polędwiczki z szynką parmeńską, szałwią i białym winem
Wołowina nadziewana słoniną i warzywami w czerwonym winie
Pierś z kurczaka zagrodowego w sosie velouté
Wegański seler z orzechami i syropem klonowym
Ziemniaki pieczone i bataty
Warzywa grillowane
Ratatouille
Desery
Galeria mini deserów i tortów
Galeria ciast
Owoce
Live Cooking
Moskole z masłem czosnkowym
Oscypek z żurawiną
Gnocchi w gorgonzoli
Krewetki z czosnkowym masłem