z widokiem na Tatry

Zakopiańskie smaki

Pozwól się porwać w podróż po zakopianskich smakach.

Menu Restauracji Górna Stacja to niezwykła interpretacja podhalański specjałów w wykonaniu Szefa Kuchni Dariusza Sitarza przygotowanych z najlepszych, regionalnych produktów.

Wnętrza restauracji zostały zaprojektowane z dbałością o każdy szczegół, w którym poczujesz klimat stolicy Tatr a panująca tu atmosfera, okaże się być idealna na spotkania rodzinne oraz biznesowe.

Podhalańskie dania

Rozkoszuj się smakami

Poznaj wyśmienitą gamę smaków w Restauracji Górna Stacja. W menu znajdują się zakopiańskie przekąski, zdrowe sałatki, dania główne przygotowane w oparciu o góralskie specjalności. Czynna codziennie w godzinach 13:00 - 22:00.

Popołudniowy odpoczynek

Lobby bar

Nasz tętniący życiem Lobby Bar oferuje szeroką gamę win, piw i alkoholi mocnych, w tym wybrane lokalnie specjały. Rozsiądź się wygodnie i spoglądając na Tatry rozsmakuj się w ulubionym trunku.

Smacznie od samego rana

Śniadania

Dania na nasz śniadaniowy bufet tworzymy z najwiekszą starnnością by były smaczne i pożywne, z których skomponujecie zdrowe i pyszne kompozycje na swoim talerzu. Stacje śniadań na ciepło oferują im.in. omlety, jaja sadzone oraz gofry, które uwielbiają nie tylko dzieci. Nasze bufety urozmaicone zostały o górlaskie smaki, by jeszcze mocniej umulić Wam pobyt w Zakopanym.

W trosce o Wasze zdrowie

Dania bezglutenowe

Jako jedyna sieć hotelowa wprowadzamy do naszych restauracji dania całkowicie bezglutenowe. Bezpieczne dla Gości z silną nietolerancją glutenu potrawy, powstają w certyfikowanej restauracji Trattoria Sano – Gluten Free. Pyszne, bezglutenowe dania w słoiczkach, zjesz na miejscu lub zabierz na wynos.

Aby skorzystać z oferty dań bezglutenowych, prosimy o informację z co najmniej 3-dniowym wyprzedzeniem.

Smaki Italii

Festiwal kuchni włoskiej

Zapraszamy na Festiwal kuchni włoskiej - wyjatkowy czas w naszym hotelu, który pozwali miłośnikom dobrego jedzenia przenieść się na chwilę do słonecznej Italii.
To doskonała okazja, aby poznać bogactwo włoskiej kultury kulinarnej, posłuchać fascynujących opowieści o pochodzeniu dań oraz spróbować ręcznie przygotowanych specjałów. Festiwal kuchni włoskiej to nie tylko uczta dla podniebienia, ale także wspólne świętowanie włoskiej tradycji, radości życia i pasji do jedzenia.

Festiwal trwa do 31.082025

Zgoda na pliki cookie
Konfiguracja
O plikach cookie